Άλλη αιτία των επαναστάσεων είναι η διαφορά μεταξύ των φυλών, που δεν αποκτούν άμεσα κοινό πνεύμα· ένα κράτος δεν είναι δημιούργημα μίας ημέρας, ούτε προκύπτει από ένα πλήθος που συγκεντρώθηκε τυχαία. Συνεπώς, η υποδοχή ξένων στις αποικίες, είτε όταν ιδρύονται, είτε αργότερα, έχει γενικά προκαλέσει επαναστάσεις.”

Αριστοτέλης, Πολιτικά, 1303a

Χιλιετίες πριν την σημερινή παγκοσμιοποίηση, ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος είχε ήδη έρθει σε επαφή με φαινόμενα φυλετικής αλλοίωσης, τα οποία οι Έλληνες φιλόσοφοι είχαν μελετήσει.

Ο Αριστοτέλης, επιφανής εκπρόσωπος…της αρχαίας Ελληνικής σκέψης, μελετώντας την πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά στο διάσημο σύγγραμμά του, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η εισροή αλλοφύλων προκαλεί αναταραχές, λόγω της διαφορετικής ψυχοσύνθεσης που έχουν εκ φύσεως.

Τα κράτη δεν δημιουργούνται από ένα πλήθος που συγκεντρώθηκε τυχαία, αλλά έχουν φυλετική βάση. Μάλιστα, ο Αριστοτέλης μιλούσε για μίξη μεταξύ λευκών, φανταστείτε τι άποψη θα είχε για μίξη με Αφρο-ασιάτες.

Ότι βλέπουμε γύρω μας στη σύγχρονη εποχή, είχε ήδη μελετηθεί από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Το συμπέρασμα ήταν σαφές: η εγκατάσταση διαφορετικών φυλών σε ένα κράτος οδηγεί αναπόφευκτα σε κοινωνική αναταραχή.

You missed

Ιορδανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει μέρος της ισραηλινής επιχείρησης κατά στόχων μέσα στην επικράτεια του Ιράν. Σύμφωνα με αυτό, πριν εμφανιστούν τα αεροπλάνα στον ιρανικό ουρανό, το Ισραήλ είχε διεισδύσει στο έδαφος και είχε τοποθετήσει σιωπηλά τα εργαλεία του, σε μια επιχείρηση που ήταν συναρπαστική στις λεπτομέρειες και τα αποτελέσματά της. Αυτό αποκάλυψε μια ισραηλινή πηγή ασφαλείας σχετικά με τις λεπτομέρειες των επιχειρήσεων που πραγματοποίησε η Μοσάντ εντός ιρανικού εδάφους κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επιδρομής. %CE%B9%CF%81%CE%B15%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%82%CE%B1 0%CE%B8367%CE%B4 Η ιορδανική Khaberni αποκαλύπτει μέρος της ισραηλινής επιχείρησης στο Ιράν Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, οι λεπτομέρειες που παρείχε η πηγή ασφαλείας περιελάμβαναν τα εξής: Συλλογή σημαντικών πληροφοριών. Διεξαγωγή επιχειρήσεων παρακολούθησης για τον εντοπισμό ανώτερων ιρανών ηγετών ασφαλείας και πυρηνικών επιστημόνων που εξοντώθηκαν. Διεξαγωγή μυστικής επιχειρησιακής εκστρατείας με στόχο το στρατηγικό πυραυλικό σύστημα του Ιράν. Υλοποίηση σημαντικών βημάτων για την λαθρεμπορία ειδικών όπλων σε μεγάλες ποσότητες, την ανάπτυξή τους εντός του Ιράν και στη συνέχεια την ακριβή και αποτελεσματική εκτόξευσή τους σε καθορισμένους στόχους. Στάδια της διαδικασίας: %CE%B9%CF%81%CE%B15%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%82%CE%B1 0%CE%B8367%CE%B422 Η πηγή αποκάλυψε ότι η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε τρία διαφορετικά στάδια. Η πρώτη φάση περιελάμβανε την ανάπτυξη συστημάτων μάχης, συμπεριλαμβανομένων όπλων ακριβείας με καθοδήγηση, σε ανοιχτές περιοχές κοντά σε ιρανικές εγκαταστάσεις πυραύλων εδάφους-αέρος. Με την έναρξη της ισραηλινής επίθεσης, αυτά τα συστήματα ενεργοποιήθηκαν και πύραυλοι ακριβείας εκτοξεύτηκαν προς τους στόχους ταυτόχρονα και με υψηλή ακρίβεια. Δεύτερη φάση: Τοποθέτηση επιθετικών συστημάτων. Σε μια άλλη επιχειρησιακή εκστρατεία που στόχευε στην παρακώλυση των δυνατοτήτων αεράμυνας του Ιράν, οι οποίες απειλούν τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, η Μοσάντ, μέσω μυστικών επιχειρήσεων, τοποθέτησε επιθετικά συστήματα και προηγμένη τεχνολογία μέσα σε οχήματα. Καθώς ξεκίνησε η αιφνιδιαστική επίθεση, αυτά τα όπλα εκτοξεύτηκαν και κατέστρεψαν ολοσχερώς τους στόχους τους, δηλαδή τα συστήματα αεράμυνας του Ιράν. Τρίτη φάση: Μια βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Η Μοσάντ δημιούργησε μια βάση για μη επανδρωμένα αεροσκάφη αυτοκτονίας, τα οποία εισήχθησαν λαθραία στην καρδιά του Ιράν πολύ πριν από την επίθεση των πρακτόρων της Μοσάντ. Κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης, αυτά τα drones ενεργοποιήθηκαν και εκτοξεύτηκαν σε εκτοξευτές πυραύλων εδάφους-εδάφους που βρίσκονται στη βάση Espajabad κοντά στην Τεχεράνη, οι οποίοι αποτελούν απειλή για στρατηγικούς στόχους και Ισραηλινούς πολίτες.

Translate »