Ένας λόγος για αυτό είναι ότι στον απόηχο της πανδημίας, οι εταιρείες ακινήτων πλήττονται από ποσοστά ρεκόρ των ανοικίαστων γραφείων και την πτώση των τιμών των ακινήτων. Μια πρόσφατη Μελέτη του Εθνικού Γραφείου Οικονομικής Έρευνας αναφέρει ότι τα προβλήματα των περιφερειακών τραπεζών είναι πολύ σοβαρά. Η μελέτη διαπίστωσε ότι εάν τα επιτόκια παραμείνουν κοντά στα σημερινά τους επίπεδα και εάν οι εταιρείες εμπορικών ακινήτων αρχίσουν να αθετούν τα δάνειά τους, μπορούν να χρεοκοπήσουν περίπου 385 περιφερειακές τράπεζες. Αυτό, με τη σειρά του, ανακαλεί το φάντασμα της κρίσης των ταμιευτηρίων του 1980. Τα δημοσιονομικά προβλήματα Ακόμη πιο σοβαρός λόγος ανησυχίας είναι η άθλια κατάσταση των δημοσίων οικονομικών των ΗΠΑ. Η αμερικανική κυβέρνηση θα έπρεπε κατά την αναπτυξιακή φάση του οικονομικού κύκλου, να έχει δημοσιονομικά πλεονάσματα. Ωστόσο είχε δημοσιονομικό έλλειμμα πάνω από 6% του ΑΕΠ και αναμένεται να το διατηρήσει σε αυτό το επίπεδο όσο καιρό θα μπορούσε να προβλέψει κανείς. Δεν είναι και πολύ πιθανό το διχασμένο Κογκρέσο να δώσει λύση σε αυτό το ζήτημα σύντομα. Για το λόγο αυτό το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου προειδοποιεί ότι έως το 2030, το εθνικό χρέος σε σχέση με το μέγεθος της οικονομίας θα μπορούσε να φτάσει σε παρόμοιο επίπεδο με αυτό που καταγράφηκε στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Κι αν πάψουν να αγοράζουν τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα οι Ασιάτες; Θα πρεπε να ανησυχεί κανείς για το γεγονός ότι μεγάλες ξένες κυβερνήσεις, όπως της Κίνας και της Ιαπωνίας, χάνουν το ενδιαφέρον τους για τις αγορές ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου. Είναι επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι οι οίκοι αξιολόγησης προειδοποιούν για υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ αν δεν μαζέψει τα ελλείμματα της. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Η αμερικανική υποβάθμιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δολαριακή κρίση σε βάθος χρόνου, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα πληθωριστική περίοδο».

BySfairika.gr

Ιαν 6, 2024

Οι Τούρκοι επιχειρούν να πετύχουν τη διαλειτουργικότητα  συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου με drone, μαχητικά αεροσκάφη, επιθετικά ελικόπτερα και πυροβολικό, κάτι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

πόλεμος εξελίσσεται διαρκώς, αφού η ένταξη νέων οπλικών συστημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις διαφοροποιεί την διάταξη, την τακτική και γενικότερα τον τρόπο και το δόγμα διεξαγωγής στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Ο Τουρκικός Στρατός παρέλαβε το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου “MILKAR”

Η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει ως κυριότερη απειλή για την ασφάλειά της την Τουρκία και με βάση αυτό ως δεδομένο θα επιχειρήσουμε να αναδείξουμε έναν πολύ κρίσιμο τομέα για την επιτυχή έκβαση μιας στρατιωτικής αναμέτρησης, όπως άλλωστε καταδεικνύεται και στον πόλεμο στην Ουκρανία, αυτόν του ηλεκτρονικού πολέμου.

Μεγάλα “μυαλά” βγάζει το Μητσοτακέικο! Ο Κώστας Μπακογιάννης θα διδάξει ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Harvard

Σύμφωνα με τους Τούρκους έγινε η παράδοση  του Ηλεκτρονικού Συστήματος Επίθεσης MILKAR στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι δραστηριότητες επιθεώρησης και παραλαβής του συστήματος «Ηλεκτρονικό Σύστημα Επίθεσης MILKAR» ολοκληρώθηκαν από τη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων και συμπεριλήφθηκαν στην απογραφή.

 

Τουρκικά μέσα  Ηλεκτρονικού πολέμου 

Μεγάλος τομέας στον οποίο έχουν δώσει βαρύτητα οι Τούρκοι εντάσσοντας στο δυναμικό τους, πλέον τέσσερα κύρια  συστήματα τα MILKAR-3A3, SANCAK

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »