Δήλωση-σταθμός! Ο πυρηνικός εφιάλτης είναι εδώ για την Ουάσινγκτον και δεν θα τον αποσοβήσει ο Ατλαντικός Ωκεανός, όπως παλιά!!!

«Λόγω της αλαζονείας και των επιθετικών πολιτικών της σε όλο τον κόσμο, η Δύση, και ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να προκαλέσουν άλλους σε σημείο να χρησιμοποιούν πυρηνικά όπλα εναντίον τους». 

Αυτό επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κάτι που αποτελεί πλέον επίσημη θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη παρά το γεγονός πως τα πράγματα δεν έχουν οδηγηθεί ακόμα στα άκρα!!! Οι ρωσικές δηλώσεις δεν είναι άνευ ουσίας, καθώς αντικατοπτρίζουν την σημερινή πραγματικότητα, τουτέστιν: Οι ΗΠΑ δεν προστατεύονται πλέον από τον Ατλαντικό Ωκεανό!

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να παρασύρουν κάποιον να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον τους ή να εξαπολύσει τρομοκρατική επίθεση μεγάλης κλίμακας». Αυτή είναι ειδικότερα η γνώμη του Αναπληρωτή Προέδρου του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, για την επέτειο της τραγωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 με την επίθεση στους δίδυμους πύργους, η οποία βέβαια, κατά πολλούς, έγινε από το ίδιο το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών της Ουάσινγκτον.

Ο «Αρκούδος» θυμήθηκε τα λόγια της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ για το δικαίωμα των ΗΠΑ στην χρήση βίας και έγραψε στο  Telegram:

«Όλοι φαίνεται να έχουν συνηθίσει στην αλαζονεία και τον αποκρουστικό ναρκισσισμό των δυτικών χωρών και ιδιαίτερα των Ηνωμένων Πολιτειών – στην καπηλευτική τους πίστη, στην ρητορική τους για αποκλειστικό δικαίωμα παρέμβασης, στην παγκόσμια ανέχεια απέναντί τους σε κάθε θέμα, πολιτικό ή στρατιωτικό.

Δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα εδώ, αλλά με αυτό το είδος συμπεριφοράς ανοίγουν χώρο στους τρομοκράτες να πραγματοποιήσουν μια άλλη επίθεση τύπου της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 κάποια στιγμή. Αλλά αυτή την φορά με πυρηνικό ή βιολογικό συστατικό. Ή ακόμα χειρότερα: ένας αρχηγός πυρηνικού κράτους θα χάσει την υπομονή του και θα πάρει μια εν θερμώ απόφαση να χρησιμοποιήσει όπλα μαζικής καταστροφής. Πόσο μάλλον την ώρα που η λέσχη των κρατών με πυρηνικά όπλα διευρύνεται συνεχώς και ένα σημαντικό μέρος τους δεν δεσμεύεται από καμία υποχρέωση».

Ο πολιτικός έδωσε πολλά παραδείγματα της «αλαζονείας» των Ηνωμένων Πολιτειών:

  • το γεγονός ότι επιβάλλονται παράνομες κυρώσεις στην Ρωσία και τις φιλικές χώρες.
  • το γεγονός ότι η Δύση προμηθεύει όπλα στους εχθρούς της Ρωσίας, ενώ στους φίλους της Ρωσίας απαγορεύεται να προμηθεύονται όπλα.
  • το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απαγάγουν πολίτες διαφόρων χωρών σε όλο τον κόσμο, ενώ οι Αμερικανοί δεν επιτρέπεται να τους αγγίζουν, ακόμα κι αν είναι κύριοι κατάσκοποι, τοξικομανείς ή παιδεραστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »